Møt Krebs og Klara på Kongssenteret

Krebs og Klara tar turen til Kongssenteret for å være med å feire Mitt Kongsvingers ettårsjubileum. Der kan du også tegne og vinne billetter til sommerens forestilling.

Lørdag fyller Mitt Kongsvinger ett år – og det må feires! Derfor kommer Oberst Krebs og Klara til Kongssenteret klokken 13.00.

Eventyrfestningen har laget sitt eget tegnehjørne på Kongssenteret sammen med Mitt Kongsvinger, og der er det mulig for alle barn å komme og tegne i løpet av lørdagen. Den som lager den mest magiske tegningen i løpet av dagen vinner to billetter til sommerens forestilling, «Oberst Krebs og jakten på festningssverdet».

Det blir også magi når Klara og Oberst Krebs tar turen til Mitt Kongsvingers stand. Kanskje får man se de to i heftig fektekamp! Det blir i alle fall mulighet for å hilse på og ta bilde med karakterene fra familiemusikalen på festningen.

«Oberst Krebs og jakten på festningssverdet» spilles fra 1. til 10. juli neste år, og allerede 1. november starter billettsalget. Over 2100 mennesker så forestillingen i sommer, hvor historien om Klara og Vegard som må redde festningen fra den onde heksa ble fortalt gjennom magi, mystikk, sang og dans.

Powered by Labrador CMS