Lars Ovlien (t.v.) og Øivind Roos har lansert podkasten Kulturstreif med Roos & Ovlien. Stina Widén er gjest i første episode.

Roos & Ovlien med kulturpodkast

Kulturstreif med Roos & Ovlien er Kongsvingers nye kulturpodkast. De to kulturpersonlighetene, med henholdsvis Øivind og Lars til fornavn, har sluppet første episode hvor Stina Widén er gjest.

Publisert

I samarbeid med Mitt Kongsvinger har Øivind Roos og Lars Ovlien kastet seg på podkasttoget. Nå har de lansert podkasten Kulturstreif med Roos & Ovlien. Som navnet sier – og ikke overraskende med de to herrenes bakgrunn – skal podkasten handle om kulturlivet i Kongsvinger.

Nylig spilte de inn første episode, hvor Stina Widén er gjest. Hun er entusiastisk og engasjert svenske som jobber på Kulturskolen i Kongsvinger, hvor hun er musikalsk leder for Kongsvinger skolekorps. Og nettopp hvordan det har vært å drive med korps under pandemien er ett av temaene det snakkes om i episoden. I tillegg fester Roos og Ovlien blikket fremover og snakker litt om det som vil skje på kulturfronten i den kommende tiden.

Kulturstreif med Roos & Ovlien er tilgjengelig på Spotify - og vil etter hvert også bli tilgjengelig på Apple Podcast og Google Podcast.

Du kan også høre podkasten i sin helhet her:

Powered by Labrador CMS