Treningssenter konkurs

Selskapet bak Avancia Sport Club er konkurs etter at ledelsen for treningssenteret i går meldte oppbud.

Publisert Sist oppdatert

3. november ble et nytt selskap, Trening, Helse og Trivsel AS, registrert på samme adresse som Avancia Sport Club. De vil etter det Mitt Kongsvinger erfarer drive treningssenteret videre.

Stine Solberg Buvarp er ifølge Brønnøysundregistrene styreleder i det nye selskapet. Styremedlemmer er Anne Mette Holtmon, Stine Sandbæk Andreassen og Magnus Sørpebøl Bergersen.

– Utover at det nye selskapet har overtatt utstyr og ansatte før konkursen, er det for tidlig for meg å si noe mer foreløpig, sier advokat og bostyrer Geir Langhelle til Mitt Kongsvinger.

Avancia Sports Club i Kongsvinger, som har det juridiske navnet Glut AS, ble stiftet i 2013. Treningssenteret ligger i etasjen under Kongsbadet i Markensvegen.

Advokat Geir Langhelle er av Glåmdal tingrett oppnevnt som bostyrer i forbindelse med konkursåpningen.

Treningssenteret har hatt fallende omsetning og underskudd de siste årene. I 2019 var driftsinntektene 2.431.000 kroner.

Negativt driftsresultat før skatt i fjor var 253.000 kroner.

Ifølge Brønnøysundregistrene hadde Avancia Sport Club 22 personer på lønningslista ved konkursåpningen i går.

Som følge av koronapandemiens restriksjoner har mange treningssentre møtt ekstra utfordringer i år. Fra 29. juni har Avancia Sport Club, ifølge egne nettsider, hatt begrensede åpningstider.

Powered by Labrador CMS