Kjetil Foseid (t.v.), Eldar Vågan og resten av Vazelina Bilopphøggers må nok en gang utsette avskjedskonsertene på grunn av pandemien. Her er han sammen med Eldar Vågan.
Kjetil Foseid (t.v.), Eldar Vågan og resten av Vazelina Bilopphøggers må nok en gang utsette avskjedskonsertene på grunn av pandemien. Her er han sammen med Eldar Vågan.

Kjetil og Vazelina utsetter avskjedskonsertene til høsten

Alle som venter på utsatte avskjedskonserter med Kongsvinger-vokalist Kjetil Foseid og resten av Vazelina Bilopphøggers, må smøre seg ytterligere med tålmodighet. Først til høsten går de på scenen i Oslo spektrum for å ta farvel etter mer enn 40 år i bransjen.

Publisert

Det er Totens Blad som i kveld melder om utsettelsene.

Vazelina Bilopphøggers kunngjorde i september i 2019 at de ikke lenger skulle eksistere som band, og at fellesskapet ville bli oppløst med avskjedskonserter i mars 2020.

Pandemien satte en stopper for de tre avskjedskonsertene, men bandet har hele veien lagt planer med nye fremtidige datoer for å ta ett endelig – og et skikkelig – farvel med sitt trofaste publikum.

På grunn av pandemien

Avskjedskonsertene har blitt utsatt flere ganger, og denne gangen er det konsertene som skulle vært i Oslo Spektrum i februar som må utsettes ytterligere én gang. Årsaken er nok en gang publikumsbegrensninger som følge av pandemien.

– Det er kjedelig, det her. Likevel har vi ikke noe valg, vi får ikke mulighet til å spille som planlagt i februar, sier Eldar Vågan til Totens Blad.

– De som har billetter, og dem er det mange av, må belage seg på å bruke dem fra 6. til 8. oktober, legger han til.

I Vazelina siden 2006

– Vazelina har hele tida vært klare på at kjøpte billetter gjelder, så fort de får mulighet til å spille for et fullsatt Oslo spektrum, understreker Totens Blad – som også skriver at Vågan lover alle med billetter en e-post om den siste endringen.

Kjetil Foseid fra Kongsvinger har vært med i Vazelina Bilopphøggers siden 2006, da han overtok som vokalist etter Viggo Sandvik.

Powered by Labrador CMS