KIL-spilleren som har fått påvist korona er på bedringens vei, men forteller til Mitt Kongsvinger at han har vært skikkelig sjuk.
KIL-spilleren som har fått påvist korona er på bedringens vei, men forteller til Mitt Kongsvinger at han har vært skikkelig sjuk.

Slått ut av korona

– Jeg har vært skikkelig dårlig, sier KIL-spilleren som har fått påvist korona.

Publisert Sist oppdatert

Spilleren ønsker å være anonym, men sier til Mitt Kongsvinger at han merket de første symptomene tirsdag i forrige uke.

– Det var imidlertid fredag kveld jeg ble skikkelig dårlig, og bestemte meg for å ta en test. Det gjorde jeg lørdag morgen, sier spilleren, som i går fikk svar på at han er smittet av korona.

Han forteller at han har vært svært nøye med smitteverntiltakene, og har vært mer påpasselig enn de fleste med å vaske og sprite hender.

– Derfor trodde jeg det først bare var en vanlig forkjølelse. Typisk at jeg som har vært av de flinkeste er den som får det, sier han litt oppgitt.

– Hvordan var symptomene?

– Jeg merket ingen ting da vi kom hjem fra Bergen forrige søndag eller dagen etter. Jeg trente faktisk for meg selv mandag, i og med at vi hadde fri. Tirsdag hadde jeg litt småfrysninger, men det var ikke ille, og jeg var sikker på at det bare var en vanlig høstforkjølelse. Onsdag kveld begynte jeg å hoste litt, og torsdag og fredag ble det verre. Da var jeg skikkelig dårlig og ble sengeliggende. Jeg mistet smak og luktesans, sier spilleren, som fortsatt hoster en del når Mitt Kongsvinger snakker med han.

– Ja, hosten sitter i fortsatt, men jeg er på klar bedringens vei.

Han beskriver kroppstemperaturen som spesiell.

– Det har vært en feber jeg ikke har opplevd tidligere. Beina og hendene har vært glovarme, mens jeg har hatt store frysninger i resten av kroppen, beskriver han.

Powered by Labrador CMS