Mange lokale kulturaktører i sving:
Se Kulturkollektivets juleshow her

Publisert Sist oppdatert

Mitt Kongsvinger streamer Kulturkollektivets juleshow, som starter klokken 20.00 i kveld og varer i underkant av to timer, inkludert pause.

Det betyr at du fra klokken 20.00 i videoen øverst kan se juleshowet. For å få fullskjerm trykker du på de fire pilene nederst til høyre.

Over 20 lokale kulturaktører har vært i sving den siste måneden, og øvd på låter, pugget tekst, gjort klar scenografi, filmet videosnutter og skrevet noter - blant mange ting.

Blant artistene som skal opptre finner vi Thea Paulsrud, Roger Græsberg og Andréas Aarskog, i tillegg til Lars Ovlien og Belinda Mellum, og hele gjengen fra Kulturkollektivet og Blå Caps impro. Produsentene bak er Martin Høgberget og Tara Solli.

De som allerede har kjøpt billett får oppleve forestillingen live i Rådhus-Teatret, som har åpnet dørene igjen med restriksjoner. Ellers oppfordrer Kulturkollektivet folk til å samle kohorten sin foran en skjerm, kjøpe inn noe god mat og drikke – gjerne take-away fra en lokal restaurant – for en felles kulturopplevelse nå før jul.

Powered by Labrador CMS