Skal finne den første ansatte hos Kongsvingers nye forskningssenter

Tidligere i sommer kunne aktørene bak det nye forskningssenteret for bærekraft og digitalisering ved Høgskolesenteret i Kongsvinger møtes for å markere at høgskolestyret endelig hadde gitt klarsignal for etableringen av senteret.

Onsdag ettermiddag lyste Høgskolen i Innlandet ut den første av mange fremtidige stillinger ved senteret.

– Det er en milepæl for oss. Vi håper nå at mange, både utflyttere og folk i regionen, ser dette som en mulighet til å være med å utvikle forskningssenteret i Kongsvinger, skriver Vegard Herlyng i Høgskolesenteret og Lars Gillund i Klosser Innovasjon i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Stillingen som nå har blitt lyst ut har tittelen «administrativ koordinator». I pressemeldingen forklarer Gillund og Herlyng at dette er en nøkkelstilling ved senteret.

– I stillingen skal du bistå i utvikling og skriving av prosjektsøknader til blant annet Forskningsrådet og EU, bistå med prosjektledelse, ekstern kommunikasjon, ha løpende kontakt med samarbeidspartnere og utvikle arrangementer og aktiviteter i regi av senteret, skriver de to.

Gillund og Herlyng legger til at høgskolen blant annet ønsker seg søkere med relevant utdannelse på masternivå, med erfaring med både forskningspolitikk og søknadsskriving.

Powered by Labrador CMS