Lars Christian Krogh Gerson (t.v.) var den perfekte gjest da Pål Sønsteli og Jonas Krabseth var tilbake med en ny episode av HARABALL etter åtte måneders pause.

Krogh Gerson gjestet HARABALL

KIL-podkasten HARABALL gjør comeback. Jonas Krabseth og Pål Sønsteli er tilbake etter en litt i overkant lang pause. Med Lars Christian Krogh Gerson som gjest, ble det en god times fotballprat.

Ikke overraskende er karene pratesjuke om ville overganger i norsk fotball og årets KIL-sesong så langt. I studio er også dagens gjest – og etter åtte måneder uten «HARABALL» passer det godt med den hjemvendte sønn, Lars Christian Krogh Gerson, på plass i Mitt Kongsvingers podkast-studio. Den vaskeekte KIL-gutten gir oss et innblikk i den imponerende karrieren han kan vise til på fotballbanen, og ikke minst en oppdatering om sin egen skadesituasjon. Kan han bidra til en god KIL-høst? Vi får servert Krogh Gersons drømme-ellever, reisen fra KIL via Sverige til Spania, og returen til norsk fotball. Om da han møtte verdensstjernene Christiano Ronaldo og Karim Benzema, og han forteller om da han byttet til seg drakta til Barcelona-legenden Sergio Busquets – og Krogh Gerson røper hvem han ga drakta til. Og hva skal 32-åringen gjøre den dagen fotballskoene havner på hylla? Du finner HARABALL der du vanligvis hører på podkaster. Det vil si hos Apple podkast, Google podcasts, Spotify eller her:

Powered by Labrador CMS