Haraball ringer julen inn

Det er på høy tid at også Haraball runder av sesongen. Det gjør vi med å ringe julen inn, og tar en prat med De tre vise menn.

Vi har ringt Melchior (Vegard Hansen), Kaspar (Espen Nystuen) og Balthasar (Victor Grodås), som dermed representerer De tre vise menn i KIL.

Nå dveler ikke Haraball-podden så mye ved bibelhistorien, i stedet retter vi blikket fremover. Det gjør i høyeste grad også Vegard Hansen, som er svært entusiastisk når han snakker om KIL og trenerjobben. Selv om han har trent Mjøndalen i 17 år og har leilighet på stadion, forsikrer han at han ikke er 1 prosent Mjøndalen og 99 prosent KIL. Han er 100 prosent KIL, og vil elske å banke gamleklubben. Med seier mot bruntrøyene på bortebane, inviterer han alle på nachspiel i leiligheten sin på stadion etter kampen.

Espen Nystuen røper at han nå i førjulstiden jobber med å få re-signert Harald Holter og Trace Murray, og innimellom forhandlingene spiser han god mat og drikker godt sammen med samarbeidspartnere. Nystuen forteller også at han har signert en ny assistenttrener og analysemann, som har en rar dialekt.

Vi avslutter med å ringe til Victor Grodås, som nylig signerte ny kontrakt. Victor prater med oss mens han er i Charlottenberg og besøker sin svenske familie som bor rett over grensa. Etter en høst på sidelinja med skade, kan han gledelig fortelle at han har gjennomført sin første løpetur helt uten smerter og at han er klar for å kjøre for fult når trengingene kommer i gang på nyåret. Ellers har han det travelt med å flytte inn i nytt hus før jul.

Powered by Labrador CMS