Otto Kristiansen leder for skigruppa i Granli IL produserte snø på stadioen på Liermoen i går. Men i løpet av kvelden måtte de gi opp på grunn av problemer med det nye kjøletårnet.

Trøbbel i tårnet

Den driftige skigruppa i Granli IL forsøkte så godt de kunne å gi oss hvit jul på Liermoen, men det nye kjøletårnet var ikke samarbeidsvillig.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av høsten har det blitt gjort store utbedringer med kunstsnøanlegget på Liermoen. Et nytt kjøletårn er på plass, og 1. juledag jobbet skigruppa på spreng med å få dette til å fungere - dessverre uten hell.

Det ble produsert noe snø på Liermoen 1. juledag, men dessverre ikke nok til at det er skiføre. Men på nyåret er det godt håp om det.

– Vi måtte gi oss. Det er noe krøll med en kompressor, og kjøletårnet kutter slik at det bare kommer vann ut av snøkanonene, sier Otto Kristiansen, leder for skigruppa og en av de virkelige ildsjelene i Granli IL.

De har nå vært i kontakt med leverandøren av kjøleanlegget, som kommer på mandag for å gjøre et forsøk med å løse problemet.

– Ja, jeg håper dette nå blir fikset slik at vi kan kjøre i gang anlegget og produsere snø så fort det blir minusgrader. Vi håper det kan bli hvitt på Liermoen tidlig på nyåret, sier Kristiansen til Mitt Kongsvinger.

Powered by Labrador CMS