Roger Græsberg & Foreningen er Græsberg, Morten Andreassen, Alexander Lindbäck, Krister Skadsdammen og Unnveig Aas. De spiller country-/visemusikk på norsk.

Roger Græsberg med ny singel - i november kommer albumet

Singelen «Vent» er den tredje og siste ut fra Roger Græsberg & Foreningens album «Årringer» som slippes digitalt 6. november.

Publisert Sist oppdatert

Græsberg, som er oppvokst på Græsberget på Finnskogen, jobber som skolebibliotekar på Kongsvinger ungdomsskole (KUSK) i tillegg til å være musiker. Nå er han aktuell med ny musikk.

16. oktober slapp bandet Roger Græsberg & Foreningen singelen «Vent», den tredje og siste singelen fra albumet «Årringer», som slippes digitalt 6. november. Det skriver plateselskapet Safe & Sound Recordings i en pressemelding.

Hør låta under!

Plata er produsert av Græsberg og Kenneth Ishak og i stor grad spilt inn live med svært få pålegg.

Korona satte en demper

— Band som på Foreningens størrelse selger vanligvis mest plater på konsert, men siden den 12. mars har konserter vært tilnærmet ikke-eksisterende. Dette har vært medvirkende årsak til at trykkeriet som skulle produsere platene våre har måttet stenge dørene før vi har et salgbart produkt i hende - etter at halve trykkekostnaden var betalt, sier bandet i pressemeldingen.

Dermed har de måttet gå til et nytt trykkeri og betale for opplaget en gang til. «Årringer» slippes digitalt 6. november 2020 og på LP den 22. januar 2021.

Græsberg sier selv at låta «Vent» er en ballade om usikkerheten rundt ny kjærlighet.

Saken fortsetter under videoen

— I sangen sammenlignes det med å spille et slags spill der innsatsen er deg sjøl. Dette er den enkleste, men kanskje også den mest krevende sangen på «Årringer». Å skrive og spille så enkelt er ikke lett, men jeg føler at vi fikk til noe veldig fint her som formidler teksten helt perfekt.

Roger Græsberg & Foreningen er Roger Græsberg, Krister Skadsdammen, Unnveig Aas, Morten Andreassen og Alexander Lindbäck.

Powered by Labrador CMS