Tara Solli, produksjonsleder i Festival Bohem forteller som strenge koronatiltak til helgens festival, og de tilbyr alle gjester gratis hurtigtest.
Tara Solli, produksjonsleder i Festival Bohem forteller som strenge koronatiltak til helgens festival, og de tilbyr alle gjester gratis hurtigtest.

Gratis hurtigtest til alle festivalgjester

Til helgen er det Festival Bohem, og arrangøren tar smitteverntiltakene på alvor og tilbyr hurtigtest til alle gjestene.

Publisert

– Selv om smittevernstiltak fortsatt er en del av hverdagen vår, ønsker vi å skape en så bra og trygg festivalopplevelse for festivalgjestene som mulig. Sammen skal vi skape årets Festival Bohem i nye omgivelser på Kongsvinger festning. For å komme inn på festivalområdet, må du enten ha et grønt koronapass (tre uker siden første dose eller påvist covid-19 siste seks måneder), eller ha tatt en negativ koronatest de siste 24 timene, forteller produksjonsleder Tara Solli i en pressemelding.

Hun sier videre at Festival Bohem tilbyr gratis hurtigtest til alle gjester. Dette gjennomføres på parkeringsplassen utenfor Gyldenborg av sertifisert personale, og tas kun ytterst i nesen. Testen tar 20 minutter, så de ber folk være forberedt på kø.

– Har du pass til begge dagene, må du ta test begge dagene, hvis du ikke har grønt koronapass. Testen er gyldig i 24 timer, så du kan ta testen for så komme igjen senere på kvelden. Testsenteret er oppe kun fredag klokka 15.00-19.30 og lørdag klokka 11.30-19.30. Kommer du senere og ikke har koronapass eller har testet deg, kommer du dessverre ikke inn, sier Solli.

Avstand er vårt viktigste middel i kampen mot koronaviruset. Selv om alle er vaksinert eller har testet negativt, kan man aldri være 100 prosent sikker.

– Husk derfor å holde minst én meter avstand til alle som ikke er i din kohort, både på utsiden og på innsiden av festivalområdet. Dette er ditt eget ansvar. Årets festival arrangeres på et stort område, så det skal være godt mulig å holde god avstand til alle, mens du fortsatt kan nyte musikken og festivalstemningen. Er du sjuk, hold deg hjemme! Vi oppfordre alle til å komme i god tid før festivalen begynner dersom de må teste seg før arrangementet. Ha med bankID for å logge inn på Helsenorge og gyldig legitimiasjon. Vi oppfordrer også alle til å hente ut festivalpasset sitt onsdag mellom klokken 16.00 og 18.00 på Kafe Bohem. Da blir det mindre kø og venting ved inngangen på festivaldagene, sier hun, og legger til at de gleder seg skikkelig til festivalen.

Powered by Labrador CMS