Vaksinering av befolkningen vil foregå i Holthallen. Vaksinelokaler må være store og oversiktlige og krever en god trafikal infrastruktur, tilgang på parkeringsplasser og universell utforming.

Kommunen søker frivillige til massevaksinering

Publisert Sist oppdatert

Det er på kanalen Nyby at Kongsvinger kommune søker etter frivillige til massevaksinering.

Det er behov for frivillige til ulike vertsfunksjoner i vaksinelokalet, for eksempel passe på at alle overholder avstand og smittevern, vask og desinfisering av overflater, observasjon av personer etter vaksinering og annet. Det kan også være behov for frivillige til transport av personer til og fra vaksinelokalet.

Kommunen opplyser videre om at det kan bli aktuelt å vaksinere to skift per dag, og at det kan bli aktuelt å bruke helger til gjennomføringen.

Dersom du kan tenke deg å bidra kan du registrere deg her, så kontakter kommunen deg for flere detaljer.

Onsdag er 244 personer i Kongsvinger registrert som vaksinert med første dose. Disse tallene er fra Nasjonalt vaksinasjonsregister SYSVAK, og det kan være noe forsinkelser i registrering.

I uke tre vaksineres beboere ved Holt HDO, Austbo og utvalgte helsepersonell, opplyser kommunen. Det er foreløpig ikke klart hvor mange vaksinedoser kommunen får eller hvor lang tid vaksineringen i Kongsvinger vil ta. Kommunen skriver på Nyby at oppdragene vil publiseres med kort svarfrist på grunn av dette.

Innbyggere i Kongsvinger vil bli varslet når de kan ta kontakt for å bestille seg time til vaksinering.

Powered by Labrador CMS