Det er en eldre Mercedes-Benz som Marita Michelle Moholt og Ruben Risch kjører. Den fikk seg en bulk torsdag.
Det er en eldre Mercedes-Benz som Marita Michelle Moholt og Ruben Risch kjører. Den fikk seg en bulk torsdag.

Kjørte inn i bilen til Marita og Ruben – nå vil de komme i kontakt med synderen

Marita Michelle Moholt og Ruben Risch var ikke heldige med handleturen.

Publisert

Hele 8 av 10 nordmenn velger ikke å melde fra til eieren etter bulking av bil. Dette viser en landsdekkende undersøkelse YouGov har gjennomført for forsikringsselskapet If. Denne ble gjort i 2020.

Torsdag morgen var det Marita Michelle Moholt og Ruben Risch som fikk bilen sin bulket på parkeringsplassen, uten at noen sa ifra.

De var på handletur på Kiwi Sundehjørnet. Da de kom ut av butikken, så ikke bilen ut som den gjorde tidligere på dagen. Venstre siden hadde fått seg en liten smell.

– Det var ikke noe jeg fikk øye på med en gang, men Ruben så det da vi skulle parkere hjemme. Derfor kom vi tilbake til Kiwi for å høre om de hadde overvåkingskamera ute på plassen her. Det hadde de dessverre ikke. Megasun hadde heller ikke noe som strakk seg helt bort til der vi sto, forteller Moholt til Mitt Kongsvinger.

Ikke altfor dyrt

Moholt delte denne hendelsen først på Mitt Kongsvingers Facebook-gruppe. Hun etterlyste her at synderen meldte seg, og at de kunne bli enige om pris.

Ruben Risch sier også at det ikke er farlig å ta kontakt med dem.

– Det er ikke den dyreste kostnaden med en ny skjerm. Det er en eldre bil, men det er synd at slik skal skje, sier han.

Det er en eldre Mercedes-Benz som Marita Michelle Moholt og Ruben Risch kjører.

– Det er ikke sånn at vi er sinna på noen. Vi håper bare at noen vil ta kontakt slik at vi får løst opp i dette her. Dette er ikke en krig, det er en bagatell.

Skjedd før

Også en gang tidligere har Risch opplevd at noen har kjørt på bilen hans uten å si ifra. Da var det fronten som var ødelagt.

– Jeg har også sett flere ganger at noen har rygget i noen andre og reist med en gang. Dessverre er det ganske vanlig, sier han.

Moholt mener man må stå for det man gjør, men dømmer ingen på forhånd.

– Det kan hende at vedkomne ikke merket det selv. At det var en stor bil som kom ryggende, og trodde det var en snøhaug, sier hun.

Powered by Labrador CMS